keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Meidän tarina

Luonnollisin tapa aloittaa tämän tyylinen blogi, on mielestäni kertoa, miten kaikki alkoi. Me tapasimme lokakuussa 2013. Kotibileissä, mä tulin mun parhaan ystävän kanssa ja Miska oli taas tullut omien kavereidensa kanssa. Mä tunsin sieltä ainoastaan ystäväni Sofian, joten oli vähän orpo olo. Sillon en sen enempää kiinnittänyt huomiota Miskaan, pari sanaa vaihdettiin ja that's it. 

Koitti kuitenkin jälleen seuraava viikonloppu, ja taas mietittiin, mitä tehdään, mihin mennään. Sofian kanssa tietysti. Paikka oli sama, kuin edellisenä viikonloppuna. Tällä kertaa kuitenkin löydettiin Miskan kanssa heti yhteinen sävel, ja juteltiin paljon. Jossain vaiheessa siirryttiin parvekkeen puolelle rauhassa juttelemaan, ja siellä hetken päästä vaihdettiin ensimmäinen pusu. Se oli tosi nopea, molemmat säikähti, että toinen ei halunnutkaan ja se jäi siihen :D Ja heti tämän jälkeen parveke täyttyi jo muistakin ihmisistä.
Kuitenkin heti seuraavana aamuna, kun molemmat oli heränneet, alettiin vaihtamaan viestejä. Kuitenkaan ei tavattu vielä, ja muistan itse useaan kertaan miettineen, että mahtoiko tämä nyt kuitenkaan olla mitään, vai oliko ihan turha homma. Kuitenkin, perjantai koitti taas, ja me kokoonnuttiin meille viettämään viikonloppua kavereiden kesken. Myös Miska saapui mukaan vähän myöhemmin. Jännitti, ihan älyttömästi. Muistan ikuisesti sen hetken, kun Miska istui mun viereeni keittiönpöydän ääreen, ja mun sydän pamppaili tuhatta ja sataa. Juteltiin kuitenkin vain porukalla siinä, eikä sen kummempaa. 

Myöhemmin illalla hengailtiin hetki ulkona koko porukka, me eristäydyttiin hetkeksi muista juttelemaan, ja silloin pussattiin toisen kerran. Se oli jo aika paljon onnistuneempi kerta, eikä kummankaan tarvinnut miettiä, halusiko toinen vai ei. Siitä se hiljaksiin lähti.. tai en mä edes tiedä, oliko se niin hiljaksiin. Siitä alkoi vaihe, jolloin Miska tuli joka päivä meille. Ja ensimmäiset pari viikkoa mä jännitin aina kuin hullu, kun Miska oli tulossa meille. Aluksi tosiaan hengailtiin todella paljon meillä, mutta koitti sekin päivä, kun pääsin tapaamaan Miskan äidin. Heidän isukki oli silloin töissä. Se meni ihan hyvin, enkä edes onnistunut mokaamaan mitenkään :D
Meidän seurustelu oli ihan tavallista, mutta kuitenkin täysin uutta meille molemmille. Kyseessä oli kuitenkin meidän molempien ensimmäinen vakava parisuhde <3 Oltiin kuitenkin vasta 16-vuotiaita, kun alettiin seurustelemaan. Näin me kasvettiin yhdessä aikuisiksi.. tai ainakin melkein aikuisiksi.

Kihloihin mentiin vuoden seurustelun jälkeen. Silloin se oli meille enemmän lupaus olla toisen kanssa, eikä mitään avioliittoa silloin mietitty tosissaan. Se haudattiin vielä pitkäksi aikaa, luvattiin katsoa asiaa joskus miljoonan vuoden päästä
Tässä meidän tarina lyhyesti.. kuten jo aikaisemmin sanoin, meiltä tai multa saa aina kysellä, mikäli joitain kysymyksiä ilmenee. Vastaan enemmän kuin mielelläni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti