maanantai 17. lokakuuta 2016

Sydämeeni joulun teen

Blogin otsikko on lemppari joululauluni, mutta se on myös ryhmä Facebookissa. Suosittelen kurkkaamaan, mikäli sieltä löytyy muitakin joulufaneja. Tämän päivän nopea siivous päättyi siihen, että pyysin Miskaa hakemaan kellarista meidän joulukoristeet, ja nyt osa niistä luo tunnelmaa täällä meillä.

Juuri nyt on arjen täydellinen ja kaunis hetki: istun kirjoittamassa tätä tekstiä pöydän ääressä ja kynttilöiden valo loistaa ympäri meidän olohuonetta, ja niistä tulee äärettömän hyvä tuoksu. Juuri nyt, mulla ei ole mikään älytön kiire tehdä mitään, vaan voin nauttia hetken tässä aivan rauhassa. Koska rakastan joulua näin paljon, aluksi mietin, mitä jos meidän häät olisivat jouluteemalla. Olisi lunta ja punaista väriä.

Sitten heräsin todellisuuteen, että todennäköisesti on vain asfalttia ja hiekkaa näkyvissä silloinkin, niin emme pääsisi nauttimaan kunnolla. Sen vuoksi luotamme nyt kesään! Haluaisin kyllä löytää blogin/blogeja, joissa vietetään talvihäitä, sillä kiinnostaisi kyllä kovasti nähdä, miten kaikki tapahtuu. Ja varsinkin, jos niissä on jouluteema!
Saa naapurit ihmetellä, kun parvekkeelle on ilmestynyt jääpuikot sekä ikkunaa koristaa joulutähti ;) Huomisillaksi haen kaupasta glögiä, jotta pääsee vielä oikeasti siihen ihan oikeeseen fiilikseen. Jos tosiaan tiedät blogeja, joissa vietetään talvihäitä, kerro mulle, miten löydän sinne. Kiinnostaa niin paljon!
Meille kirjoitettiin runo. Itku tuli, kun tämän ensimmäisen kerran luin. Niin kaunis! Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Facebookissa Maria Vakkurin runoihin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti